[Nieuws] Geschreven door Michiel op 2005-12-14 00:11:17

Uitslag Mario Kart DS prijsvraag

Wie oh wie is die lucky bastard die er met een exemplaar van Mario Kart DS vandoor gaat? Lees het hier. Een paar dagen geleden sloten we de Mario Kart DS featureweek stijlvol af met een prijsvraag waarin je een exemplaar van deze topgame kon winnen. De vraag was natuurlijk niet al te moeilijk, want het antwoord op "wat is het gemiddelde cijfer van alle Mario Kart spellen gerecenseerd op GameQube en M-Gaming?" moet natuurlijk 89 zijn. Sommige mensen begrepen de zin

Een kleine hint: de door ons gerecenseerde games zijn Mario Kart DS, Mario Kart Super Circuit, en Mario Kart Double Dash!!. Mario Kart 64 telt niet mee.
niet zo goed waardoor hun gemiddelde verkeerd was. Maar wie is er uit de random loting als winnaar gekomen? Chris van der Lee, op M-Gaming bekend onder de usernaam SirPoop-A-Lot, is de gelukkige. Hij meldde ons ook nog eens dat hij wat krap bij kas zit en daarom Mario Kart DS nog niet heeft kunnen halen, dus een beter doel kan ons exemplaar niet krijgen. Chris, gefeliciteerd, je krijgt de game zo snel mogelijk thuisgestuurd!

Gekoppelde games

Mario Kart DS (Nintendo DS)