[Media] Geschreven door Johannes op 2007-09-10 09:28:25

Munchlax verpest de boel in Brawl

Sakurai heeft vandaag een Pokémon bekend gemaakt in Brawl die hulp op een andere manier opvat. In Super Smash Bros. Brawl zullen de, nog altijd populaire, Pokémon wederom hun opwachting maken. Naast de Pokémon Trainer zullen er ook los Pokémon in het spel voorkomen. Vandaag kan Munchlax aan dat lijsje worden toegevoegd. Deze Pokémon, die de pre-evolutie van Snorlax is, doet de hele dag niets anders dan eten en slapen en dat zal dan ook niet anders zijn in het derde deel van de Super Smash Bros. serie. Als er een item op de vechtscène tevoorschijn komt zal hij proberen zo snel mogelijk erheen te gaan om het vervolgens op te eten. De vreetgrage Munchlax kan je hieronder bekijken.

Munchlax [url=http://www.wiids.nl/files/Munclax_001.jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/Munclax_001.jpg border=0 height=320 width=300][/img][/url]
Munchlax is the pre-evolved form of Snorlax.
[url=http://www.wiids.nl/files/Munclax_002.jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/Munclax_002.jpg border=0 height=329 width=400][/img][/url] It slowly walks around.
It’s extremely carefree, but it’s said to be the glutton of the Pokémon...
[url=http://www.wiids.nl/files/Munclax_003.jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/Munclax_003.jpg border=0 height=329 width=400][/img][/url] An item appeared! [url=http://www.wiids.nl/files/Munclax_004.jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/Munclax_004.jpg border=0 height=329 width=400][/img][/url] Don’t eat that!
I guess Munchlax is a bit of an item hog. Any item it gets, it eats! It’s kind of hard to tell it to stop, though.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Brawl (Wii)