[Nieuws] Geschreven door Zapp-x op 2003-11-04 01:36:26

Ook in Nederland

We wisten het wederom vroeg te vertellen, en Nintendo kon niks anders dan bevestigen, de Zelda bonusdisk gebundeld met de Cube + MK: DD! komt ook in Nederland! Dit bericht poste ik gister:

Geweldig nieuws voor de mensen die sinds de prijsverlaging nog steeds geen Gamecube hebben gekocht, Nintendo gaat het nog gekker maken dan het al was. Ze gaan vanaf 14 november een nieuwe bundel op de markt brengen die het volgende zal bevatten: 

- Paarse Nintendo Gamecube 
- Gamecube Controller 
- Mario Kart: Double Dash!! 
- Zelda Collecters Disk, bestaande uit: 
> Legend of Zelda 
> Zelda II: The Adventure of Link 
> Legend of Zelda: Ocarina of Time 
> Legend of Zelda: Majora's Mask 
> Legend of Zelda: The Wind Waker DEMO 

Deze geweldige bundel zal maar 99 pond kosten in Engeland, hoeveel de bundel gaat kosten in de rest van Europa is nog niet bekend, maar waarschijnlijk moeten we rekenen op een bedrag dat rond de 149 euro ligt. 

Voor de mensen die al een Cube hebben wordt het waarschijnlijk sterren sparen, omdat deze bonusdisk wel eens, net als zijn voorganger, in de sterren catalogus zou kunnen belanden.
En vandaag heeft Nintendo te geruchten dan eindelijk bevestigd, en samen gevoegd met een screenshot van de Bundel. Het is dus 100% zeker, de Zelda bonusdisk wordt gebundeld met Mario Kart: Double Dash!! en een Cube! Op 14 november verschijnt een Nintendo GameCube-pakket in de winkel dat je niet mag missen! Het Mario Kart: Double Dash!! Limited Edition Pak bevat niet alleen een (zwarte of paarse) Nintendo GameCube, controller en een exemplaar van Mario Kart: Double Dash!!, maar daarnaast ook nog een gelimiteerde Zelda bonusdisk met daarop: The Legend of Zelda Zelda II: The Adventure of Link The Legend of Zelda: Ocarina of Time The Legend of Zelda: Majora's Mask The Legend of Zelda: The Wind Waker (speelbare demoversie) De prijs? Al dit moois kan voor jou zijn voor slechts Euro 149,95 (verwachte verkoopprijs)! The Legend of Zelda en het vervolg Zelda II: The Adventure of Link (oorspronkelijk voor het Nintendo Entertainment System) zijn de games die de wereld voor het eerst kennis lieten maken met deze legendarische serie. Twee console-generaties later zetten Ocarina of Time en Majora's Mask (oorspronkelijk voor de Nintendo 64) een nieuwe standaard op het gebied van gameplay en graphics. Alsof dat nog niet genoeg is, bevat de disk ook nog een speelbare demo van The Wind Waker, het nieuwste Legend of Zelda-avontuur, waarin Link de gevaren van de zee trotseert. Vanaf 14 november zijn deze pronkstukken uit de Nintendo-geschiedenis voor het eerst samen verkrijgbaar, zodat je de glorie van deze klassieke spelervaringen kunt herbeleven op je Nintendo GameCube.

Gekoppelde games

Mario Kart: Double Dash!! (Nintendo GameCube)