[Nieuws] Geschreven door Bazzie op 2003-11-10 13:43:00

True Crime uitgesteld in Europa!

True Crime is een game die veel lijkt op de Grand Theft Auto serie. Je kan namelijk vrij in een stad rondlopen en je gang gaan, dus denk aan auto's stelen en mensen vermoorden. Je speelt Nick Kang, lid van een speciale eenheid van de L.A.P.D. Je moet de Russische en Chinese bendes die de stad teisteren aanpakken. Dit hoeft niet altijd volgens het politie handboek en er komt dus flink wat schieten aan te pas. True Crime is dus uitgesteld tot 21 november. De reden hier van is niet vrijgegeven door Activision, maar er is wel een mogelijkheid:

Did you know that it takes 2 weeks for game developers to order their Xbox and PS2 copies of a product at Microsoft and Sony? Well, it takes 6 weeks for Nintendo to deliver the ordered games. This is usually the reason for GameCube versions being released a few weeks later compared to the Xbox and PS2 versions. 
Dus het kan de schuld zijn van Nintendo, maar dit is slechts een gerucht, het enige wat zeker is is dat je nog even op True Crime zal moeten wachten.

Gekoppelde games

True Crime: Streets of LA (Nintendo GameCube)