[Media] Geschreven door Quint op 2008-01-22 17:11:08

Mensen hebben Brawl al?

Er zijn foto's verschenen op het web van de disc en het characterscherm! [UPDATE]: Nu ook een filmpje! Met de Japanse release die voor de deur staat, zou iemand zijn exemplaar van Super Smash Bros. Brawl al bemachtigd weten te hebben via een onbegrijpelijke leak. Deze persoon heeft er dan ook foto's van genomen om dit te bewijzen:

[url=http://www.wiids.nl/files/2008_01_22(1).jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/2008_01_22(1).jpg border=0 height=320 width=240][/img][/url] [url=http://www.wiids.nl/files/2008_01_22(2).jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/2008_01_22(2).jpg border=0 height=240 width=320][/img][/url]
Goede photoshops of de real deal? Met dank aan Tailsknux voor het melden van dit nieuws! [UPDATE] We hebben nog wat meer informatie over bovenstaande screenshot. Het zou hier namelijk gaan om het scherm dat je krijgt als je begint met spelen. Hier staan dus de personages op die je niet hoeft vrij te spelen. [UPDATE²] Er is ook een filmpje verschenen op het web waarop dit characterscherm te zien is op een tv, terwijl Super Smash Bros. Brawl wordt gespeeld. Zie hieronder het filmpje:
Het lijkt er dus op dat het tweede plaatje op deze pagina officieel het startscherm is voor alle speelbare personages, zonder degene die je moet vrijspelen. Het mooiste van alles moet dus nog komen, want het lijkt erop dat Sakurai al die tijd alleen maar characters op SmashBros.com heeft gepost, die men niet hoeft te unlocken. Dit met uitzondering van Sonic en Snake. Wellicht meer nieuwe characters binnenkort!

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Brawl (Wii)