[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2008-01-22 17:33:50

Iwata vraagt... Super Smash Bros. Brawl!

In de serie Iwata vraagt, verschijnt nu een interview met de maker van Super Smash Bros. Brawl! Vlak voor de launch van de Wii verscheen er op Wii.com een reeks interviews met veschillende ontwikkelaars. De interviews werden afgenomen door Iwata zelf. In dit interview heeft mr. Iwata Sakurai geinterviewd, die natuurlijk de laatste jaren bezig was met Super Smash Bros. Brawl. Het eerste deel van het interview is vandaag verschenen.

Iwata:
Hallo allemaal. Mijn naam is Satoru Iwata en ik ben president-directeur van Nintendo Co., Ltd. Vanaf vandaag presenteer ik een interview waarin ik uitleg wat de visie is en het ontwikkelingsproces achter de creatie van Super Smash Bros. Brawl. Voordat we beginnen wil ik echter eerst mijn excuses aanbieden.
Met het volbrengen van het spel zijn we achter op schema geraakt. Ondanks onze grote inspanning om het spel op tijd uit brengen, is het ons niet gelukt de beloofde releasedatum te halen. Ik wil hierbij mijn oprechte excuses aanbieden aan alle consumenten en winkeliers die op de releasedatum gerekend hadden.
Ik heb Mr. Nagata van Hobo Nikkan Itoi Shinbun (een webpagina beheerd door de befaamde tekstschrijver Shigesato Itoi), die zelf een fan is van Smash Bros., gevraagd om de rol van tekstschrijver op zich te nemen voor dit Inwata vraagt-interview. De laatste keer dat hij ons hielp was met de Iwata vraagt-serie voor de Wii-lancering. Ik heb het gevoel dat ik de perfecte kandidaat heb gevraagd om de aantrekkingskracht van Smash Bros over te brengen.
Het complete interview kun je hier lezen. Dit heeft er tevens voor gezorgd dat Super Smash Bros. Brawl zijn eigen spelpagina heeft gekregen op Wii.com. Zou dit betekenen dat de game toch nog sneller zou verschijnen dan men denkt? De tijd zal het ons leren. Bron: Wii.com

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Brawl (Wii)