[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2008-01-23 16:21:05

Deel twee van het interview nu te lezen!

Gisteren begon de reeks van interviews met de maker van Super Smash Bros. Brawl. Vandaag deeltje twee. Het lijkt erop dat we elke dag een nieuw deel voorgeschoteld krijgen! Gisteren hadden we al het eerste deel van de interviews met dhr. Sakurai en vandaag is het tweede deel alweer op het net verschenen. Dit keer praten de heren over het begin van de ontwikkeling van Super Smash Bros. Brawl.

Iwata:
Wat waren je eerste ideeën toen je aan Super Smash Bros. Brawl begon? 

Sakurai:
Ik ging uit van de veronderstelling dat dit een serie is die je niet eindeloos kunt laten voortduren. Enerzijds kun je het spel niet blijven uitbreiden met steeds meer nieuwe personages. Aan de andere kant is het net zo moeilijk om bij de trouwe fans een soort nostalgisch verrassingseffect na te streven met personages die bekend zijn uit andere titels en series. Van meet af aan ontwikkelden we dit spel dan ook alsof het het laatste deel uit de serie zou zijn. Voor de voorgangers gingen we overigens uit van dezelfde veronderstelling.
Klik hier om het interview te lezen. Het volgende interview, die waarschijnlijk morgen verschijnt, praten ze verder over de Wi-Fi elementen van de game. Reuze interessant dus! Bron: Wii.com

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Brawl (Wii)