[Media] Geschreven door Quint op 2008-01-26 18:31:33

Meer beelden van Brawl!

Een tweede filmpje van de vroegtijdige eigenaar van het spel, een demo-pod en een foto van wat lijkt het instructieboekje. We herinneren ons vast nog wel de kerel die Super Smash Bros. Brawl als één van de eerste ter wereld had weten te bemachtigen. Hij kwam aanzetten met dit lousy filmpje en mensen vroegen zich af waarom hij maar zo kort was en onduidelijk. Vandaag toont deze persoon dan ook een tweede filmpje, waarop je hem de moeilijkheidsgraden voor de Subspace Emissary ziet kiezen.

Wederom een kort en onduidelijk filmpje dus, maar het is niet anders. Verder is er op het web de volgende foto verschenen:
[url=http://www.wiids.nl/files/2008_01_25(5).jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/2008_01_25(5).jpg border=0 height=320 width=240][/img][/url]
Dit lijkt een pagina uit het instructieboekje te zijn met daarop het hele rooster inclusief de twee geheime characters Sonic en Snake. Betekent dit dat er niet meer in zitten? Verder is in Japan de hel losgebroken; de demo-pods met daarop Super Smash Bros. Brawl zijn daar ondertussen in alle winkels verspreid. Er zijn niet zoveel characters in te kiezen en je kunt alleen een twee minuten lang één op één gevecht spelen, vijf minuten van het eerste Subspace Emissary level én vijf minuten van het DK-level uit de Subspace Emissary. Hieronder vind je een foto van een desbetreffende pod:
[url=http://www.wiids.nl/files/2008_01_25(6).jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/2008_01_25(6).jpg border=0 height=240 width=320][/img][/url]
Bron: Brawlcentral

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Brawl (Wii)