[Prijsvraag] Geschreven door Quint op 2008-07-01 20:23:48

Super Smash Bros. Brawl - prijsvraag!

Maak kans op toffe goodies en een heus exemplaar van Super Smash Bros. Brawl op de Wii! In één van de populairste videogameseries ter wereld is een fenomenaal nieuw deel verschenen op de Wii! Super Smash Bros. Brawl is inmiddels in Europa en biedt een overdaad aan actie en mogelijkheden. Spelers kunnen kiezen uit tientallen vechtersbazen, zelf levels bouwen, diverse battle modes spelen, een potje online knokken of genieten van het forse verhalende avontuur voor één of twee spelers. Super Smash Bros. Brawl bevat zoveel elementen, dat je dit spectaculaire topspel niet mag missen! Zie ook hier onze recensie van de game.

[url=/files/compiwiids.jpg target=_blanc][img]/files/compiwiids.jpg border=0 width=500][/img][/url]
Voor het eerst is het ook mogelijk om tegen spelers overal ter wereld te knokken via de Nintendo Wi-Fi Connection. Zo zijn er altijd genoeg spelers beschikbaar voor een heerlijk hectisch potje knokken met vier spelers in één arena. Hierbij kunnen spelers kiezen om met twee teams of ieder voor zich te spelen. Het is ook mogelijk om een gevecht als toeschouwer te volgen, waarbij met muntjes op de uitslag gewed kan worden. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen spelers ook foto's, herhalingen en zelfgemaakte levels uitwisselen, of samen genieten van uitdagende minigames. Zoals je wellicht wel gemerkt hebt, stonden wij de afgelopen tijd volledig in het teken van Super Smash Bros. Brawl met onze verschillende features. Welnu, om deze periode af te sluiten, geven we in samenwerking met Nintendo een paar leuke prijzen weg. Wat kun je winnen?
[*]1e prijs: Super Smash Bros. Brawl Wii exemplaar + kartonnen Brawl-kubus + exclusieve Brawl-klok + exclusieve Brawl-pen. [*]2e prijs: Kartonnen Brawl-kubus + exclusieve Brawl-klok + exclusieve Brawl-pen. [*]3e prijs: Exclusieve Brawl-klok + exclusieve Brawl-pen.
Foto's van de prijzen:
[url=/files/SSBB_Box_PAL_Johannes_Wii-DS.JPG][img]/files/SSBB_Box_PAL_Johannes_Wii-DS.JPG width=500 border=0[/img][/url] [url=http://www.wiids.nl/files/SP_A0765.jpg][img]http://www.wiids.nl/files/SP_A0765.jpg width=500 border=0[/img][/url] [url=http://www.wiids.nl/files/SP_A0770.jpg][img]http://www.wiids.nl/files/SP_A0770.jpg width=500 border=0[/img][/url] [url=/files/Brawlkubus.JPG][img]/files/Brawlkubus.JPG width=500 border=0[/img][/url]
Wat moet je er voor doen om kans te maken op deze vette prijzen? Dat is eigenlijk heel simpel; het enige dat je hoeft te doen is de volgende zin op een zo leuk/originele/toffe manier af te maken:[QUOTE]
"Niemand kan mij verslaan in Super Smash Bros. Brawl, omdat..."
[/QUOTE] Dit kan op allerlei manieren. Wellicht wil je je inzending bijvoorbeeld versterken met beeldmateriaal. Bij filmpjes of plaatjes ons dan gelieve de directe link te sturen naar het adres waar je het ge-upload hebt. Dit kan op bijvoorbeeld respectievelijk YouTube of Photobucket. Uiteraard voldoet een inzending met alleen tekst ook! Voordat je meedoet, verzoeken we je eerst even de voorwaarden door te nemen: Voorwaarden: [*] Je moet een geregistreerd lid op Wii-DS.nl zijn. Ben je dit (nog) niet, dan kun je dat hier (gratis) doen. [*] Je moet woonachtig zijn in Nederland of België. [*] Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. [*] De prijsvraagwinnaars worden op de site bekend gemaakt. [*] Crewleden, moderators en/of admins van Wii-DS.nl en Xlife.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo. Voldoe je aan de voorwaarden, dan kun je het antwoord op de vraag in het onderstaande formulier invullen. [SIZE=3]Bij “Naam” vul je je voor + achternaam in, bij “E-mail adres” je eigen e-mailadres en bij “Antwoord” stuur jij jouw afgemaakte zin in, maar je vult er tevens je adresgegevens + je nickname op Wii-DS.nl in! Inzendingen met onvolledige gegevens worden niet meegerekend![/SIZE] Druk vervolgens op “Verzenden” en klaar is Kees. Sorry, je browser ondersteunt geen iframes De prijsvraag loopt tot en met dinsdag 29 juli 2008 23:59. Genoeg tijd dus, ook voor de vakantiegangers! Succes!

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Brawl (Wii)