[Nieuws] Geschreven door Quint op 2008-08-09 00:19:14

Uitslag Super Smash Bros. Brawl prijsvraag!

Ben jij de gelukkige winnaar van een Super Smash Bros. Brawl exemplaar, een Brawl-klok, een Brawl-pen en/of een Brawl-kubus? Check het inside! Iets meer dan een maand geleden startten wij de Super Smash Bros. Brawl-prijsvraag waarbij we de volgende prijzen weg gaven:

[*]1e prijs: Super Smash Bros. Brawl Wii exemplaar + kartonnen Brawl-kubus + exclusieve Brawl-klok + exclusieve Brawl-pen. [*]2e prijs: Kartonnen Brawl-kubus + exclusieve Brawl-klok + exclusieve Brawl-pen. [*]3e prijs: Exclusieve Brawl-klok + exclusieve Brawl-pen.
Het enige dat je hoefde te doen, was de volgende zin op een zo leuk/originele/toffe manier af te maken:[QUOTE]"Niemand kan mij verslaan in Super Smash Bros. Brawl, omdat..."[/QUOTE] We hebben een hele hoop inzendingen binnen gekregen; bedankt daarvoor! Wellicht leuk om te melden: we hebben tientallen keren de inzending "Niemand kan mij verslaan in Super Smash Bros. Brawl, omdat ik de game nog niet heb!" binnengekregen, waardoor deze al gauw zijn waarde verloor. Daarnaast werd een groot gedeelte daarvan automatisch uitgesloten van deelname vanwege het missen van benodigde gegevens. Er werd in de originele prijsvraagregels duidelijk gevraagd naar de adresgegevens en de Wii-DS nickname en indien deze niet werden mee verstuurd, werd de inzending ook niet meegeteld. Laat dit dus meteen een wijze les zijn voor de toekomst! Gelukkig hadden we nog meer dan genoeg keuze om de uiteindelijke winnaars te kiezen. Dit zijn de winnaars geworden:
3e prijs: Ruben "Kingside" Mulders met zijn door Johan Cruijff-beïnvloedde inzending:
[QUOTE]Niemand kan mij verslaan in Super Smash Bros. Brawl, omdat ik de volgende regels volg: - Je moet slaan, anders kun je niet winnen. - Brawlen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel Brawlen. - Om goed te Brawlen, heb je goede Brawlers nodig, maar een goede Brawler heeft bijna altijd het probleem van een gebrek aan rendement. Hij wil het altijd mooier doen dan strikt noodzakelijk. - Zolang jij slaat, kunnen hun niet winnen. - Elk nadeel heb zijn voordeel. - Voordat ik een foute klap geef, geef ik die klap niet. - Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.[/QUOTE]
2e prijs: Kim "ikkusters" Kusters met haar inzending:
[QUOTE]Niemand kan mij verslaan in Super Smash Bros. Brawl, omdat... Als het huishouden is gedaan....en de kinderen liggen in hun bed dan wordt het tijd dat ík de Wii aanzet!!! Samen met stoere Mario avonturen beleven.. even ontsnappen aan het huisvrouwenleven! Niet afwassen, puinruimen of strijken maar knokken met Link, Pikachu en naar Kirby's vechtkunsten kijken! Zo oefen ik avond na avond en dan roep ik nou: Jongens...kom eens even gauw! Wie speelt er tegen mij...hoe moet dat spel? Nou....ze lachen zich rot...dat weet ik wel! Maar een paar minuten roepen ze vast door het huis: Onze moeder is de vechtkampioen thuis![/QUOTE]
De 1e prijs: Jay "JetSteel" van Larenvelt met zijn inzending:
[QUOTE]Niemand kan mij verslaan in Super Smash Bros. Brawl, omdat alleen í­k weet hoe je dit geheime character vrij kan spelen dat praktisch onverslaanbaar is:
[/QUOTE] Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! Ze zullen zo spoedig mogelijk verstuurd worden. Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort verschijnt er vast en zeker weer een prijsvraag waarbij je wederom je geluk kunt beproeven. Wij willen nogmaals iedereen die mee heeft gedaan enorm bedanken!

Gekoppelde games

Super Smash Bros. Brawl (Wii)