[Media] Geschreven door Quint op 2010-03-07 15:13:33

Ultimate Monster Hunter Pack Edition

Ben je altijd al fan geweest van special editions en heb je het geld er voor over? Bekijk dan zeker dit Monster Hunter 3-Tri pakket! In onze Monster Hunter Tri-3 hands-on kwam er één belangrijke boodschap uitgerold: kunnen Europeanen deze manier van gamen waarderen? De aanpak doet namelijk het meest denken aan een MMORPG, waarbij je in een grote wereld monsters afslacht uit opdracht van een quest-gever. Je beloning is vaak een item dat je negen van de tien keer een sterker character maakt. Uiteraard gaat de game dieper dan zojuist is gesteld, maar de essentie is hieraan gelijk. De game lijkt dan ook vooral online te moeten scoren en met een tekst-based en Wii Speak communicatie-mogelijkheid moet dat prima mogelijk zijn. Daarnaast is de online-functie hier gratis en kun je hem met maximaal vier spelers tegelijk bespelen. Game.co.uk ziet hier de mogelijkheid om het ultieme verzameling-pakket uit te brengen, waarbij je de game Monster Hunter Tri-3, Wii Speak, een Classic Controller Pro en een waterdraak-figurine krijgt. Zie hieronder de boxart:

[url=http://www.wiids.nl/files/346855ps_500h.jpg target=_blanc][img]http://www.wiids.nl/files/346855ps_500h.jpg border=0 height=484 width=500][/img][/url]
Mocht je interesse hebben in dit pakket, dan moet je wel 72,94 pond neertellen, wat neerkomt op zo'n €81,25 inclusief verzendkosten. De speciale editie kun je hier bestellen. Het is nog onbekend of dit pakket ook hier verkrijgbaar zal zijn.

Gekoppelde games

Monster Hunter 3-Tri (Wii)