[Prijsvraag] Geschreven door Quint op 2011-08-01 00:00:00

Win: 5x Xenoblade Chronicles + 5x drie elektronisch gesigneerde posters

In samenwerking met Nintendo Benelux geven we 5x de Wii-game Xenoblade Chronicles weg in combinatie met 5x drie door Tetsuya Takahashi elektronisch gesigneerde posters. Xenoblade Chronicles neemt je mee naar Bionis en Mechonis, twee verbluffende landen vol uitgestrekte landschappen, met ruim 100 uur aan meeslepende avonturen. Alles wat je in de verte kunt zien kun je ook bereiken, waardoor je echte vrijheid geniet om de landen te verkennen en je eigen weg voorbij de missies te plannen. Xenoblade Chronicles breekt met ‘regels’ van traditionele RPG's. Je kunt genieten van realtime gevechten en je wordt niet om de haverklap lastig gevallen door willekeurige vijanden.

Xenoblade Chronicles wekt een universum tot leven waarin twee titanen, Bionis en Mechonis, elkaar treffen in een strijd zonder einde. Eeuwen later ontstaat nieuw leven op de levenloze lichamen van de twee reuzen. De twee belangrijkste volken, de Mechon (robots) en de Homs (mensen) strijden om de heerschappij over de wereld. Aan jou de taak om de invasie van het verschrikkelijke mechanische leger af te slaan en de geheimen te ontdekken van het mystieke zwaard dat de Monado wordt genoemd. Wij geven 5x een exemplaar van Xenoblade Chronicles weg in combinatie met 5x drie door Tetsuya Takahashi (Monolith Soft-oprichter) elektronisch gesigneerde posters! Hieronder vind je het gehele pakket dat we 5x weggeven:

Klik op het plaatje voor een vergroting

Om kans te maken op zo'n pakket, vragen we je het volgende te doen:

Fotografeer zelf een 'episch' stuk natuur, upload deze foto naar ImageShack.us en stuur ons de link naar het plaatje door als 'Antwoord' via onderstaand prijsvraagformulier. Zorg er daarbij voor dat al je naam- en adresgegevens kloppen en volledig zijn!

De vijf, volgens ons, beste/mooiste/leukste/grappigste/meest spraakmakende foto's winnen! Let op: Nintendo zal de winnende foto's ook publiceren op Nintendo.nl! Het is niet toegestaan een foto in te zenden die je op het internet of ergens anders hebt gevonden. Alle foto's worden hierop gecontroleerd door middel van de website TinEye. Blijk je een foto te hebben gebruikt die niet van jou is, dan wordt dit gezien als fraude. In dat geval word je gediskwalificeerd voor deze prijsvraag en toekomstige prijsvragen. Wil je graag meedoen aan de prijsvraag? Zorg er dan eerst voor dat je een geregistreerd lid bent hier op N1ntendo.nl, anders zie je onderstaand prijsvraagformulier niet. Ben je nog geen lid, dan kun je je hier gratis registreren. Neem daarnaast voordat je meedoet ook een kijkje naar de voorwaarden: Voorwaarden • Je moet woonachtig zijn in Nederland, België of Luxemburg. • Maximaal één inzending per adres is toegestaan. • Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. • De prijsvraagwinnaars worden op de frontpage van N1ntendo.nl bekend gemaakt. • Nintendo zal de winnende foto's ook publiceren op Nintendo.nl. • Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo. De prijsvraag loopt tot en met woensdag 10 augustus 2011 23:59. Succes!

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles (Wii)