[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2011-08-03 21:55:22

Sakurai: "Super Smash Bros.-serie kan nog ver verbeterd worden"

Sakurai vertelt meer over de volgende Super Smash Bros.-games. Masahiro Sakurai is al jaren verantwoordelijk voor de Super Smash Bros.-games. Momenteel is hij met zijn team nog bezig met de ontwikkeling van Kid Icarus: Uprising voor de Nintendo 3DS. Sakurai liet al eerder weten dat de ontwikkeling van de twee Super Smash Bros.-games, voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS, pas van start gaat zodra Kid Icarus: Uprising afgerond is. Sakurai liet ons weten wat we qua kwaliteit kunnen verwachten van de volgende Super Smash Bros.-game. Hij zei er namelijk dit over (vertaald):

"Ik denk dat je je verwachtingen voor de nieuwe Super Smash Bros.-games kunt baseren op Kid Icarus: Uprising zodra je gezien hebt hoe goed deze game gemaakt is. De director van beide games is hetzelfde, maar omdat ik mijn team regelmatig verander na verschillende projecten, zullen we tegen die tijd zien hoe goed het team dan is."
Over de verbeteringen van de volgende Super Smash Bros.-games ten opzichte van Super Smash Bros. Brawl zei Sakurai het volgende, zonder daar verder over in detail te treden (vertaald):
"Er zijn een hoop dingen die verbeterd kunnen worden, zelfs ten opzichte van Super Smash Bros. Brawl."
Er werd Sakurai ook nog gevraagd welke Nintendo-personages hij graag zou zien in de nieuwe Super Smash Bros.-games. Hij begrijpt echter dat Nintendo de laatste jaren weinig nieuwe personages gecreƫerd heeft (vertaald):
"Er is nog niets besloten over de personages, maar het is waar dat Nintendo de laatste jaren niet veel nieuwe personages gecreƫerd heeft."

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)