[Nieuws] Geschreven door Quint op 2011-08-15 00:25:00

Prijsvraagwinnaars 5x Xenoblade Chronicles + 5x drie gesigneerde posters

Ben jij één van de vijf gelukkige winnaars van een exemplaar van Xenoblade Chronicles inclusief drie elektronisch gesigneerde posters geworden? In samenwerking met Nintendo Benelux hielden wij gedurende tien dagen een prijsvraag die sloot op 10 augustus 2011 waarin we 5x een exemplaar van Xenoblade Chronicles weggaven in combinatie met 5x drie door Tetsuya Takahashi (Monolith Soft-oprichter) elektronisch gesigneerde posters!

Hetgeen we vroegen je te doen om kans te maken op een dusdanig prijzenpakket, was zelf een 'episch' stuk natuur te fotograferen, deze foto te uploaden naar ImageShack.us en de link naar de foto naar ons toe te sturen. De vijf, volgens ons, beste/mooiste/leukste/grappigste/meest spraakmakende foto's zouden winnen. We hebben zeer veel, prachtige foto's binnen gekregen en elke foto bleek uniek te zijn volgens TinEye. Het was dan ook erg lastig om vijf winnaars uit te kiezen, maar uiteindelijk zijn dit de vijf gelukkigen geworden:

o=:) Miran 'Reign' Bikhan uit Antwerpen o=:)

met de volgende inzending:

o=:) Niels 'vhniels’ Verhaegen uit Geetbets o=:)

met de volgende inzending:

o=:) Bart ‘nintendo’ van Schie uit Noordwijk o=:)

met de volgende inzending:

o=:) Giel ‘chileos’ Visser uit Katwijk o=:)

met de volgende inzending:

o=:) Arnoud ‘aroeland’ Roeland uit Winschoten o=:)

met de volgende inzending:

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben ieder een exemplaar van Xenoblade Chronicles gewonnen in combinatie met drie door Tetsuya Takahashi (Monolith Soft-oprichter) elektronisch gesigneerde posters. Daarnaast zullen jullie foto's binnenkort op Nintendo.nl pronken als grote winnaars. Nintendo Benelux heeft aangegeven de prijzen op donderdag 18 augustus te versturen, zodat de prijzen op of vlak na de officiële releasedag van Xenoblade Chronicles op 19 augustus binnen komen! Benieuwd naar een aantal van de andere inzendingen? We hebben op het forum een lijstje van vijf runner-ups geplaatst die het net niet zijn geworden. Het betreffende topic vind je hier. Alle andere inzendingen waren echter ook erg indrukwekkend, maar er moesten helaas keuzes gemaakt worden. Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort start er vast weer een nieuwe prijsvraag waarin we mooie prijzen weggeven...en misschien geven we wel onaangekondigd het één en ander weg aan onze Facebook-fans en Twitter-volgers. Blijf ons dus volgen en houd N1ntendo.nl in de gaten!

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles (Wii)