[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2011-10-21 14:28:00

Nintendo kondigt data aan voor Nintendo eShop-games

Nintendo laat weten wanneer we nieuwe Nintendo eShop-games kunnen verwachten. Op de E3 kondigde Nintendo twee nieuwe games aan voor de Nintendo eShop. In de ene game, Picture Lives!, kon je je creativiteit de vrije loop laten gaan door een eigen personage te creëren en daarmee door een platform-wereld te laten lopen en springen. Deze game zal in Europa vanaf vandaag door het leven gaan als Freakyforms: Your Creations, Alive!. De game is vanaf 10 november 2011 te downloaden vanuit de Nintendo eShop voor €6.

Freakyforms: Your Creations, Alive!: moedigt aan je verbeelding de vrije loop te laten. Creëer eigen “formees' vanuit het niets en begin een verkenningstocht op een planeet vol wonderlijke verrassingen. In de loop van je avontuur verwerf je toegang tot tientallen nieuwe lichaamsdelen voor je creaties, en je krijgt zelfs het vermogen om de wereld rondom je te veranderen. Deel je favoriete formees met anderen via StreetPass™ en QR-codes. Verkrijgbaar vanaf 10 november 2011 voor € 6,-.
De tweede game die Nintendo destijds aankondigde, was The Rolling Western. Ook deze titel heeft een nieuwe naam gekregen, namelijk Dillon's Rolling Western. In de game rol je met een gordeldier door het wilde westen over je vijanden heen om zo je omgeving te beschermen. Deze titel verschijnt in het eerste kwartaal van 2012 in de Nintendo eShop.
Dillon's Rolling Western: rol met een cowboy-gordeldier over je vijanden. Actie en strategie vloeien samen in een wildwestavontuur zoals je dat nooit eerder hebt gezien. Komt in het eerste kwartaal van 2012 beschikbaar.

Gekoppelde games

Dillon's Rolling Western (Nintendo 3DS eShop)

Freakyforms: Your Creations, Alive! (Nintendo 3DS)