[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2011-10-29 11:20:00

Capcom wil nieuwe demo Resident Evil: Revelations uitbrengen in eShop

Capcom wil Nintendo 3DS-spelers een nieuwe demo van de aankomende Resident Evil aanbieden. Bij Capcom's eerste Resident Evil-game voor de Nintendo 3DS, Resident Evil: The Mercenaries 3D, was een demo inbegrepen van de eerste echte Resident Evil voor de Nintendo 3DS, Resident Evil: Revelations. Capcom zou echter dolgraag een nieuwe demo beschikbaar willen stellen in de Nintendo eShop, om spelers nog meer kennis te laten maken met haar nieuwste game. Christian Svensson van Capcom zei er het volgende over (vertaald):

'We zijn erover in gesprek met Nintendo [een demo in de eShop] en ik ben het ermee eens dat het een boost zou geven aan de verkopen. Voordat het zover is hebben we toestemming nodig om een grotere bestandsgrootte te gebruiken dan tot nu toe toegestaan is.'
Uit berichten uit het verleden is gebleken dat Nintendo geen limieten meer oplegt wat betreft downloadbare games, in tegenstelling tot de WiiWare- en DSiWare-diensten. Bij de aankomende demo's lijkt dit echter wel het geval te zijn en Capcom is in gesprek met Nintendo om dit uit te vogelen. Ook liet Christian Svensson weten dat Resident Evil: Revelations zal verschijnen op een 4 GB Nintendo 3DS game card. Resident Evil: Revelations verschijnt op 27 januari 2012 voor de Nintendo 3DS en ondersteunt de nieuwe slider pad-accessoire.

Gekoppelde games

Resident Evil Revelations (Nintendo 3DS)