[Nieuws] Geschreven door Quint op 2011-11-04 18:32:00

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D is nog steeds een mogelijkheid

Na het nieuws dat de Nintendo 3DS getrakteerd wordt op een gloednieuwe The Legend of Zelda-game, vervolgde Aonuma met het nieuws dat dat een remake van The Legend of Zelda: Majora's Mask niet uitsluit. Ondanks dat Nintendo op dit moment werkt aan een nieuwe The Legend of Zelda voor de Nintendo 3DS, hetgeen vandaag bekend is gemaakt, heeft Eiji Aonuma ook een mogelijke The Legend of Zelda: Majora's Mask-remake besproken met zijn baas Shigeru Miyamoto. The Legend of Zelda: Majora's Mask verscheen in 2000 op de Nintendo 64 en was de directe opvolger van de The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Vele fans wachten op de 3D-remake van The Legend of Zelda: Majora's Mask voor de Nintendo 3DS waardoor er diverse online petities zijn begonnen waarvan 'Operation Moonfall' het grootst is met op dit moment 39.244 stemmen. Aonuma werd gevraagd naar de mogelijkheid van de 3D-remake van Majora's Mask en zei daarover het volgende (vertaald):

"Ik krijg er veel vragen over en ik verzeker jullie dat ik met Miyamoto over het idee gesproken heb. We hebben recentelijk The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D uitgebracht als remake en we overwegen het plan, maar het lijkt ons geen goed idee om remake na remake te releasen. De volgende Zelda-game voor de Nintendo 3DS is daarom een nieuw en origineel spel."
Het lijkt er hiermee op dat de release van The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D wel op de planning staat, maar dat Nintendo het juiste moment kiest om de game uit te brengen. We worden echter eerst getrakteerd op een splinternieuwe The Legend of Zelda voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (Nintendo 3DS)