[Nieuws] Geschreven door Johan op 2004-02-19 19:40:51

Mortal Kombat: Deception releasedate?!

Twee jaar na deeltje V (Deadly Alliance) alweer deeltje VI (Deception) in de winkels van Mortal Kombat serie + verwachte release Pikmin 2... De mannen van Midway hebben zichzelf een "gedenkwaardige" releasedate gegeven voor de opvolger van Deadly Alliance in de roemruchte Mortal Kombat serie. Ze willen 2 jaar na het uitbrengen van het redelijk succesvolle 5e deel, nummertje VI in de winkels hebben liggen. Mortal Kombat: Deception, de naam van de nieuwe Mortal Kombat, gaat draaien op een totaal nieuwe engine, wat op zich wel opmerkelijk te noemen valt, aangezien er weinig op te merken was aan de "ouwe" engine van Deadly Alliance. Hoewel er nog niet is gezegd op welk(e) systeem(en) die uit gaat komen, mag er verwacht worden dat het spel multiplatform zal gaan.

[url=http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=baraka.jpg][img]http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=baraka.jpg width=400[/img][/url]
Bron: www.nintendojo.com *Update* Nintendo maakte vandaag bekend dat ze de opvolger, van een van de weinig, echt vernieuwende spellen op Gamecube (Pikmin), het aankomende voorjaar willen gaan uitbrengen, in Japan dan wel te verstaan..
[IMG]http://www.gameqube.nl/viewerscreen.php?screen=pikminno3.jpg [/IMG]
Bron: www.gamefront.de

Gekoppelde games

Pikmin 2 (Nintendo GameCube)

Mortal Kombat VI: Deception (Nintendo GameCube)