[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2012-03-01 09:41:00

Nieuwe Nintendo 3DS hardwarebundels voor Japan aangekondigd

Nintendo kondigt naast een nieuwe kleur ook nieuwe hardwarebundels aan. Naast de nieuwe Cobalt Blue-kleur voor de Nintendo 3DS, laat Nintendo weten dat ze ook van plan zijn om nieuwe hardwarebundels te gaan verkopen in Japan. De eerste bundel bevat deze nieuwe Cobalt Blue Nintendo 3DS met speciale Fire Emblem-opdruk en wordt gebundeld met de nieuwste Fire Emblem-game. Deze bundel kost 19.800 Yen en bevat naast de Nintendo 3DS en de game een kaart van 1.000 Yen om downloadable content mee te kopen. Deze bundel zal alleen te koop zijn via Nintendo's online winkel.

Het tweede en derde hardwarepakket bestaat uit respectievelijk een zwarte en rode versie van de Nintendo 3DS met een exemplaar van Monster Hunter 3-Tri G. Deze Monster Hunter 3-Tri G Beginner Packs verschijnen op 17 maart voor 19.800 Yen.

Dan komt er ook nog een Dragon Quest Monsters: Terry's Wonderland 3D-pakket met daarin de game en een speciale Nintendo 3DS. Deze bundel is verkrijgbaar vanaf 31 mei 2012 in Japan voor een adviesprijs van 24.980 yen.

De laatste twee pakketten bestaan uit een witte en roze versie van de Nintendo 3DS met een exemplaar van Super Mario 3D Land. Tevens is de originele Super Mario Bros. al op de SD-kaart geïnstalleerd. Deze verschijnen op 24 maart in Japan voor dezelfde prijs als de vorige bundels.

Gekoppelde games

Super Mario 3D Land (Nintendo 3DS)

Monster Hunter 3-Tri G (Nintendo 3DS)

Fire Emblem: Awakening (Nintendo 3DS)

Dragon Quest Monsters: Terry’s Wonderland 3D (Nintendo 3DS)