[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2012-03-15 15:13:00

Demo van Rhythm Thief & the Emperor's Treasure nu beschikbaar

Een last-minute verrassing voor Europese Nintendo 3DS-bezitters! Naast de downloads van deze week waarin Nintendo geen nieuwe Nintendo 3DS-demo aangekondigd heeft, heeft Nintendo toch nog een nieuwe demo beschikbaar gesteld. Het gaat hier om de demo van Rhythm Thief & the Emperors Treasure, een ritme-game die qua stijl wat weg heeft van Professor Layton en qua gameplay deels lijkt op de Nintendo DS-game Elite Beat Agents en Nintendo's Rhythm Paradise. De demo heeft een grootte van 800 blocks en je kunt hem twintig keer opstarten. De volledige versie van Rhythm Thief & the Emperor's Treasure ligt vanaf 5 april 2012 in de winkels voor de Nintendo 3DS.

Scan deze QR-code met je Nintendo 3DS om direct naar de pagina van Rhythm Thief & the Emperor's Treasure in de Nintendo eShop te gaan.

Bovendien ligt er voor Nintendo 3DS-ambassadeurs een update klaar voor één van de NES-games. Als je de Nintendo eShop betreedt, verschijnt er een bericht in beeld dat er een update aanwezig is voor Metroid, waarna je geleid wordt naar de Beschikbare updates-pagina. Metroid is vanaf vandaag zoals eerder aangekondigd ook tegen betaling beschikbaar voor niet-ambassadeurs.

Gekoppelde games

Rhythm Thief & the Emperor's Treasure (Nintendo 3DS)