[Nieuws] Geschreven door Marcel op 2012-04-17 00:19:00

Nieuwe Pikmin aanwezig op aankomende E3

Nintendo bevestigt onthulling van nieuwe Pikmin-game. Shigeru Miyamoto zei eerder in een interview met de Spaanse krant Elmundo dat hij zich vooral bezig hield met het ontwikkelen van de volgende Pikmin, die gebruikt maakt van hoge-resolutie graphics. Nintendo heeft na enig aandringen van de Amerikaanse site Kotaku laten weten dat ook dit spel op de aankomende E3 in juni te vinden zal zijn (vertaald):

"In een recent interview heeft meneer Miyamoto aangegeven dat er een nieuwe Pikmin-game getoond gaat worden op de E3. Hij denkt dat iedereen die voorheen Pikmin gespeeld heeft veel plezier zal beleven aan het spel."
De reactie van Nintendo is opmerkelijk, want Miyamoto bevestigde in het interview met de Spaanse krant niet direct de langverwachte Pikmin onthulling. De nieuwe Pikmin die sinds de eerste bevestiging van de ontwikkeling in 2008 door het leven gaat als 'Pikmin 3' betrof oorspronkelijk een Wii-spel, maar werd uitgesteld en aangepast tot een HD-game voor de Wii U. Tot op heden heeft Nintendo nog geen beelden en of informatie vrijgegeven van de game.

Gekoppelde games

Pikmin 3 (Wii U)