[Nieuws] Geschreven door Marcel op 2012-04-25 00:40:00

[UPDATE] New Super Mario Bros. 2 mogelijk ook te downloaden via eShop

New Super Mario Bros. 2 verschijnt mogelijk ook als digitale download. Nintendo gaf eerder aan plannen te hebben om haar belangrijkste titels niet alleen op de ouderwetse manier in winkels te verkopen, maar ook als download aan te bieden. New Super Mario Bros. 2 is wellicht één van de eerste titels die we kunnen gaan downloaden via de eShop. Op haar Amerikaanse perssite heeft Nintendo de game namelijk ook in de eShop-categorie geplaatst:

Het maken van typefouten op de officiële Nintendo-website is echter geen uitzondering. Zo typte men eerder per ongeluk, dat Luigi's Mansion 2 met twee spelers gespeeld zou kunnen worden, wat een dag later verbeterd werd naar één speler. Of de tekst omtrent New Super Mario Bros. 2 dan ook klopt, is niet met zekerheid te zeggen: het is wachten op een officiële reactie van Nintendo. * UPDATE 25-04-2012 00:40 * Nintendo heeft laten weten, dat bovenstaande informatie niet correct is en er een foutje is gemaakt. Nintendo zei er het volgend over (vertaald):
'Het aankomende New Super Mario Bros. 2 voor de Nintendo 3DS is verkeerd in Nintendo's online database gezet. We hebben geen verdere aankondigingen naast de informatie die Nintendo gedeeld heeft via Nintendo Direct op 21 april.'
New Super Mario Bros. 2 zal in augustus als retail-game in de winkels liggen.

Gekoppelde games

New Super Mario Bros. 2 (Nintendo 3DS)