[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2012-04-26 17:08:00

Sakurai: "We zullen de richting van Super Smash Bros. licht veranderen"

Sakurai laat weer van zich horen over de nieuwste Super Smash Bros.-games. Vorig jaar tijdens de E3 persconferentie liet Satoru Iwata weten, dat er een nieuwe Super Smash Bros.-game aan komt voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS. Al vrij snel daarna werd duidelijk dat Sakurai nog niet bezig was met deze games en dat ook niet ging doen totdat Kid Icarus: Uprising af is. Aangezien die game sinds 23 maart 2012 in de schappen ligt, is ook de ontwikkeling van deze twee nieuwe Super Smash Bros.-games van start gegaan. In een interview met IGN heeft meneer Sakurai al enkele kleine details prijs gegeven over deze nieuwe games (vertaald):

"Zoals je al aangaf, komen we tot een bepaald dood punt als we simpelweg de volume van de game vergroten. Ik ben van plan om de richting een beetje te veranderen terwijl we ermee bezig zijn. Het belangrijkste daarvan is de duo-ondersteuning voor zowel de Wii U als Nintendo 3DS. Ik ben echt pas net begonnen met deze games, dus het zal nog een tijd duren, maar ik zal met iets komen die de link tussen de twee versies als centraal punt gebruikt. Ik hoop dat je ernaar uit kijkt."
Wanneer we voor het eerst iets concreets van de game gaan zien of horen, is onduidelijk. Het lijkt erop dat de E3 van dit jaar, die plaats vindt van 5 tot en met 7 juni, te vroeg is voor de eerste onthulling, maar wellicht weet Sakurai ons toch nog te verrassen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)