[Nieuws] Geschreven door Marcel op 2012-05-24 19:22:30

Konami begint Castlevania: Lords of Shadow 2 teaser-campagne

Konami heeft twee cryptische afbeeldingen vrijgegeven en de datum van de onthulling. De bezoekers van de website van Castlevania: Lords of Shadow en de bijbehorende Facebook-pagina werden vandaag aangenaam verrast. Konami heeft namelijk twee teaser-afbeeldingen op de webpages geplaatst om aandacht te vragen voor een onthulling op 31 mei. De geruchten over nieuwe Castlevania-games deden al langer de ronde en wij konden jullie dinsdag als eerste het nieuws brengen dat er ook een nieuwe Castlevania voor de Nintendo 3DS op komst is. De onderstaande teasers zijn echter voor de console-game die in de wandelgangen de naam Castlevania: Lords of Shadow 2 gekregen heeft. Het is de tweede Castlevania-game van Mercury Steam en op de teaserpagina is de volgende tekst te vinden (vertaald):

"Durf jij het kwaad in de ogen te kijken? Het staat geschreven dat de beesten achter deze deur snel zullen terugkeren om de zielen van je geliefden te claimen en je direct naar de hel te sturen! Pas op!"
Konami wil nog niets loslaten over het spel of de platforms, maar volgens diverse geruchten verschijnt de game voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U.

Gekoppelde games

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate (Nintendo 3DS)

Castlevania: Lords of Shadow 2 (Wii U)