[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2012-10-30 23:11:00

Nieuwe details en screenshots multiplayer-modus ZombiU

Er is nieuwe informatie vrijgekomen over de multiplayer-modus van ZombiU voor de Wii U. ZombiU is een first-person shooter/survival-horrorgame die zich afspeelt in London, tijdens een zombie-invasie. Wanneer je in het spel sterft, speel je verder als een andere overlevende. Je kunt dan je oude, besmette zelf opzoeken en proberen je oude materiaal opnieuw te pakken te krijgen. De Wii U GamePad fungeert in het spel als rugzak met daarin alle kaarten, gereedschappen, wapens en andere overlevingsmaterialen die je hebt verzameld. De multiplayer-modus speelt zich af in St. George's Yard in London. Story Director Gabrielle Shrager vertelt over de multiplayer (vertaald):

"Tegen deze tijd zul je de beelden van de Tower of London-gameplay wel hebben gezien, dus je weet dat we de Traitor's Gate zullen binnendringen tot in de dieptes van de Bloody Tower, om daar de Raven of Dee's geheime bunker te vinden, maar je zult nog niets gehoord hebben over St. George's Yard. St. George's Yard is een hel in een hel. Overlevenden zijn onwillige deelnemers in een verdraaid spelletje, waarin ze voor de zombies geworpen worden. Onze multiplayer-arena is een spin-off van deze missie in de campagne."
Eerder plaatsten wij een filmpje van de multiplayer-modus. Eén van de titels van de multiplayer is 'King of Zombies'. Deze modus is vergelijkbaar met een Capture the Flag. Eén speler plaatst zombies om een vlag, de andere speler probeert ze neer te schieten met bijvoorbeeld een Wii U Pro Controller. ZombiU verschijnt op 30 november voor de Wii U in Europa.

Gekoppelde games

ZombiU (Wii U)