[Nieuws] Geschreven door Mink op 2012-11-04 19:35:00

Ex-Rare ontwikkelaars peilen naar Tengami voor Wii U eShop

Nyamyam is een kleine ontwikkelstudio uit het Verenigd Koninkrijk, bestaande uit oud-Rare medewerkers. Een aantal oud-medewerkers van Rare besloot een eigen studio te beginnen na de overname van Rare door Microsoft onder de naam Nyamyam. Op dit moment werkt het team aan de game Tengami. In Tengami verken je een papieren getekende 3D pop-up wereld, waarvan de wereld geïnspireerd is door de traditionele Japanse tekenstijl. Tengami is een avontuurlijke game, vol met wonderen en mysteriën, die draait om donkere sprookjes. Je zult de wereld moeten manipuleren om puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen. Nyamyam praat via haar Twitter account over de mogelijkheid van Tengami voor de Wii U eShop (vertaald):

"Vandaag met Nintendo of Europe gepraat. Heel enthousiast over Nintendo's plannen voor de digitale Wii U winkel. De digitale Wii U winkel zal kleine ontwikkelaars niet buitensluiten. Zouden jullie Tengami op de Wii U willen zien?"
De game zal in de zomer van 2013 voor de PC, Mac en iPad uitkomen. Ondanks de positieve tweet van Nyamyam is er nog geen bevestiging of de game daadwerkelijk op de Wii U zal uitkomen.

Gekoppelde games

Tengami (Wii U eShop)