[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2012-11-06 21:53:00

ZombiU bevat plottwist & nieuwe, Spaanse televisiereclame

Er is een Spaanse televisiereclame verschenen van ZombiU, evenals nieuws over een plottwist tegen het eind van het spel. ZombiU is een first-person shooter/survival-horrorgame die zich afspeelt in London, waar de bevolking meer en meer wordt overgenomen door zombies. Wanneer je in het spel sterft, wordt de speler in het lichaam van een andere overlevende geplaatst. Je kunt dan je oude, besmette zelf opzoeken en proberen je oude materiaal opnieuw te pakken te krijgen. De Wii U GamePad fungeert in het spel als rugzak met daarin alle kaarten, gereedschappen, wapens en andere overlevingsmaterialen die je hebt verzameld. In de Spaanse reclame zijn beelden te zien van een speler die probeert een code te kraken, maar dit werkt niet. Via de Wii U GamePad kun je codes intoetsen, zonder dat het spel pauzeert. Volgens Gabrielle Shrager, story director van ZombiU, zal het spel een grote plottwist bevatten aan het eind van het spel (vertaald):

"Het spel zal tegen het eind van het spel een plottwist bevatten. ZombiU is een thriller, maar alleen de grootste doorzetters en de best voorbereide overlevers zullen voor de onthulling ontdekken wat deze twist inhoudt. Ik weet zeker dat de eerste overlevenden via Miiverse zullen willen delen wat er gebeurt, maar ik hoop dat anderen het niet voor zichzelf willen verpesten."
ZombiU ligt vanaf 30 november 2012 in de Europese winkels, gelijktijdig met de Wii U. De game zal zowel los verkrijgbaar zijn als in een speciaal ZombiU pakket met een zwarte Wii U, een zwarte Wii U GamePad, een zwarte Wii U Controller Pro en ZombiU. Het pakket is hiermee gelijk aan het Premium-pakket, maar dan met ZombiU in plaats van Nintendo Land en een extra, zwarte Wii U Controller Pro.

Gekoppelde games

ZombiU (Wii U)