[Nieuws] Geschreven door Mink op 2012-12-01 23:49:32

Nieuwe update, demo en informatie omtrent Trine 2: Director's Cut voor de Wii U eShop

Ontwikkelaar Frozenbyte praat over een nieuwe update, release voor Australië, demo en Amerikaanse korting op Trine 2: Director's Cut voor de Wii U eShop. Trine 2: Director's Cut is een Wii U eShop-titel. Het spel is een action platformer waarin je met een tovenaar, dief of krijger kunt spelen op exotische locaties met ieder hun eigen vaardigheden. Alle eerder uitgebrachte uitbreidingen en de nieuwe expansion Goblin Menace zitten in het Wii U-deel. Frozenbyte, de ontwikkelaar en uitgever van Trine 2: Director's Cut, praat over een nieuwe update, de Europese korting en meer (vertaald):

"Oorspronkelijk wilden we de -20% korting in Noord-Amerika laten gelden, maar op dit moment is dat alleen nog zo in Europa. Het was gewoon niet mogelijk om het in Noord-Amerika te doen.

We zijn erover aan het denken om de -20% korting te laten gelden tijdens de feestdagen. Dit is nog niet zeker, want we weten niet of er wel genoeg tijd voor is. We willen niemand boos maken die hem bij de launch heeft gekocht. Misschien doen we de korting gelijk met de nieuwe update plannen, deze staat voor midden of eind december. Met deze update is Voice Chat mogelijk, is er Wii U Pro Controller ondersteuning, zijn er kleine verbeteringen en nieuwe talen beschikbaar en extra levendige graphics zodat het spel er nog beter uit ziet. We zijn ook van plan om een demo beschikbaar te stellen ergens in december.

Laten we maar afwachten hoe het precies gaat. Het lijkt erop dat iedereen zeer tevreden is met het spel, wij daarom ook."
Over Australië zei hij (vertaald):
"Er zal een kleine vertraging zijn. We hebben de game te laat ingediend bij de Australische leeftijdscommissie OFLC. Het zou nu in verwerking zijn en als we geluk hebben, hoeven wij of Nintendo slechts op een knop te drukken om Trine 2: Director's Cut online te gooien als we eenmaal de beoordelingen hebben. We verwachten dat de game midden december in Australië te downloaden is."
Trine 2: Director's Cut is sinds gisteren te downloaden in de Nintendo eShop van de Wii U en kost tot en met 31 december 2012 €13,49. Daarna wordt hij €16,99.

Gekoppelde games

Trine 2: Director's Cut (Wii U eShop)