[Nieuws] Geschreven door Kitty op 2013-01-03 16:26:28

Bowser's Castle in Paper Mario: Sticker Star zou eigenlijk minigames bevatten

Paper Mario: Sticker Star zou eigenlijk een aantal minigames bevatten in Bowser's Castle, maar door tijdgebrek heeft het ontwikkelteam het moeten verwijderen. In Paper Mario: Sticker Star staan stickers centraal. Met deze stickers val je onder andere vijanden aan, vul je het Sticker Museum en los je puzzels op. De stickers bewaar je in een groot stickerboek, waarvan het aantal pagina's toeneemt naarmate je verder komt. Deze stickers verschillen in kracht, wat handig is wanneer je sterkere vijanden tegenkomt. In onze review lees je wat wij van het spel vinden. Het spel zou eigenlijk een reeks minigames bevatten die plaats zouden vinden in Bowser's Castle. Producer Kensuke Tanabe vertelt dat door tijdgebrek de minigames zijn geschrapt (vertaald):

"In Bowser's Castle wilden we dat de speler een aantal minigames moest voltooien terwijl ze door het kasteel gingen, maar doordat we te weinig tijd hadden om dit volledig te implementeren, moesten we dit eruit halen. Ik weet zeker dat de minigames erg grappig en leuk zouden zijn geweest, dus het is een beetje jammer."
Co-director Naohiko Aoyama voegde hieraan toe dat het veel moeite zou vergen om de minigames te maken tot evenementen die werkelijk uniekheid uit zouden stralen (vertaald):
"Als er toch minigames in het spel waren gekomen, zou het erg veel moeite hebben gekost om ze zo te maken dat ze werkelijk uniek zouden zijn.
. Paper Mario is op 7 december 2012 verschenen voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Paper Mario: Sticker Star (Nintendo 3DS)