[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2013-01-15 17:20:14

Zen Studios prijst Nintendo voor ondersteuning en samenwerking

Zen Studios is zeer te spreken over de samenwerking en ondersteuning van Nintendo. Zen Studios is bekend van meerdere pinball-games voor diverse downloadplatformen. Zo hebben zij Zen Pinball 3D en Marvel Pinball 3D voor de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS uitgebracht en zijn ze momenteel de laatste hand aan het leggen aan Zen Pinball 2 voor de Nintendo eShop op de Wii U. Bij laatst genoemde game werken ze op bepaalde punten samen met Nintendo. Mel Kirk, Zen Studios Vice President van Marketing & PR, laat het volgende weten over de ondersteuning die zij van Nintendo krijgen (vertaald):

"We hebben [bij de Nintendo eShop van Wii U] dezelfde uitdagingen ervaren als bij elk ander nieuw platform of systeem. Nintendo's ondersteuning is geweldig. We zouden niet om meer ondersteuning kunnen vragen. In het geheel genomen is het een extreem positieve ervaring en ik denk dat de deuren wijd openstaan voor andere kleine studio's om games naar de Wii U te brengen. Dit is een geweldige ontwikkeling voor Nintendo. Er zijn grote en positieve veranderingen gemaakt sinds het WiiWare-platform."
Zen Pinball 2 is een gratis download voor de Wii U in de Nintendo eShop en aparte pinballtafels kunnen apart aanschaft worden. Zen Pinball 2 verschijnt als het goed is nog deze maand in de Nintendo eShop op de Wii U.

Gekoppelde games

Zen Pinball 2 (Wii U eShop)