[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2013-01-16 23:40:27

Monster Hunter 3 Ultimate voor Wii U krijgt dag één update voor USB-toetsenborden

Monster Hunter 3 Ultimate zal bij de release direct een update krijgen. Monster Hunter 3 Ultimate is de ultieme versie van de eerder verschenen game Monster Hunter 3. In Monster Hunter 3 Ultimate moet je onder andere via allerlei missies monsters slachten en nieuwe gebieden ontdekken. De interconnectiviteit tussen de Nintendo 3DS-versie en de Wii U-versie zorgt er hierbij voor dat maximaal vier spelers offline met elkaar kunnen samenspelen op zowel een Wii U als een Nintendo 3DS. Gamers die de game voor zowel de Nintendo 3DS als de Wii U hebben, kunnen daarbij zelfs hun game opslaan op de Wii U en ermee verdergaan op de Nintendo 3DS. Ook bevat de game een online mode waarbij communicatie met andere spelers een belangrijk aspect is. Om een optimale ervaring te bieden, zal bij de release van Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U een update klaar staan, die de mogelijkheid toevoegt om gebruik te maken van een USB-toetsenbord. Dit kondigde Christian Svensson van Capcom aan (vertaald):

"Er is mij zojuist verteld dat er een dag één update zal zijn die de mogelijkheid toevoegt om gebruik te maken van USB-toetsenborden gedurende de chats. Uiteraard is er ook het gewone toetsenbord in de game die je kunt gebruiken en zijn er andere functies waar we later over zullen praten."
Monster Hunter 3 Ultimate verschijnt voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS. Beide versies moeten in maart 2013 in de Europese winkels liggen.

Gekoppelde games

Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U)