[Nieuws] Geschreven door Quint op 2013-01-19 19:42:41

Officiële website geeft opnieuw aan dat Luigi's Mansion 2 een lokale multiplayer-modus kent

Nintendo zegt opnieuw dat Luigi's Mansion 2 een lokale multiplayer-modus bevat. Betreft het hier dezelfde fout als voorheen of is het dit keer echt waar? Al op 29 november 2011 kwam het nieuws naar buiten dat Luigi's Mansion 2 een multiplayer-modus zou bevatten. De officiële website toonde "Aantal spelers: 2", waardoor men zeer enthousiast werd. Echter, een dag later liet Nintendo weten dat het om een fout ging en werd deze hersteld. Wellicht dat het enthousiasme van toen de ontwikkelaar Next Level Games op ideeën heeft gebracht, want de officiële Amerikaanse Luigi's Mansion 2-website duidt opnieuw op een lokale multiplayer-mode. Dit keer is het echter niet te zien bij het aantal spelers, want deze staat nog op één, maar in de toevoeging van de zin (vertaald):

"Met zoveel nieuwe plekken om te onderzoeken, allerlei nieuwe manieren om spoken te vangen en een splinternieuwe, lokale multiplayer modus, is Luigi's Mansion 2 opnieuw een moment om te stralen voor Mario's heldhaftige broer - en dat kan alleen op de Nintendo 3DS."
Het is wachten op een officiële bevestiging van Nintendo inclusief beeldmateriaal om te zien of het inderdaad zo is dat Luigi's Mansion 2 een multiplayer modus bevat. Luigi's Mansion 2 ligt in maart 2013 in de Europese winkels voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Luigi's Mansion 2 (Nintendo 3DS)