[Media] Geschreven door Mink op 2013-01-28 17:50:29

ZombiU demo trailer en hoofdschrijver legt uit welk wapen zij graag zou toevoegen

Vandaag hebben we een ZombiU demo trailer en is de hoofdschrijver, Gabrielle Shrager, aan het woord over een nieuw wapen wat zij graag gezien had. ZombiU is een first-person shooter/survival game met horror-elementen. Je speelt een burger in een zombievirus-geïnfecteerd London, waar je probeert te overleven. Echter, wanneer je sterft en besmet raakt, zul je als een nieuwe burger je oude uitrusting moeten ophalen bij je oude personage, die in een zombie veranderd is. De Wii U GamePad fungeert in het spel als rugzak met daarin alle plattegronden, gereedschappen, wapens en andere overlevingsmaterialen die je hebt verzameld. Onze mening over ZombiU lees je in de review. In een interview met Gabrielle Shrager, de hoofdschrijver van ZombiU, had zij het over de verbeteringen in ZombiU die zij graag gezien zou hebben. Ze meldde (vertaald):

"Meerdere melee-wapens zouden bovenaan ons lijstje staan. Geef me een bijl om de Zombies weg te houden! Het wapenarsenaal in de Tower of London zou aanvoelen als kerstmis!

De cricket-bat was zo gemaakt dat het als laatste overlevingskans was bedoeld. Spelers leerden al snel dat de bat het niet tegen meer dan één zombie volhield. Sommige spelers vertrouwen echter volledig op de bat in plaats van dat ze zoeken naar wapens en ammunitie. Deze spelers verdienen een groter arsenaal aan melee-wapens."
Ook hebben we een trailer van de demo van ZombiU voor de Wii U. De trailer duurt één minuut en kent verschillende schrik-momenten. ZombiU ligt sinds 30 november 2012 in de Europese winkelketens.

Gekoppelde games

ZombiU (Wii U)