[Media] Geschreven door Mink op 2013-02-06 20:11:39

Screenshots en details van Duramboros uit Monster Hunter 3 Ultimate

Vandaag zijn er nieuwe screenshots en details bekendgemaakt van Duramboros, een nieuw bevestigd monster uit Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U en Nintendo 3DS. Monster Hunter 3 Ultimate gaat op dezelfde voet verder als het origineel. Het is de bedoeling om monsters af te slachten en nieuwe plekken te ontdekken. Dit doe je door middel van verschillende wapens, verschillende outfits en verschillende items. Verder zal er de mogelijkheid zijn om de Nintendo 3DS-versie te koppelen aan de Wii U-versie. Afgelopen vrijdag hadden we nieuws van Nibelsnarf, een nieuw bevestigd monster uit Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U en Nintendo 3DS. Vandaag hebben we wederom een nieuw monster uit deze Monster Hunter-game.

Een grote staart die lijkt op een hamer is een van de kenmerken van Duramboros. Deze krachtige staart kan de grond laten schudden en spelers platslaan. De sterke staart is echter niet het enige wat de Duramboros gevaarlijk maakt, ook zijn scherpe hoorns moet de speler zien te ontwijken. Hierdoor is zowel de voor- als achterkant van de Duramboros een gevaar.

Duramboros kan zijn staart gebruiken als een tegengewicht om zo zichzelf te helpen bij het draaien om zijn as. Hierdoor is hij nog gevaarlijker en kun je niet in zijn buurt komen. Ook kan de Duramboros ervoor zorgen dat hij de lucht in gaat en vervolgens zichzelf als een massieve steen naar beneden laten vallen. Dit veroorzaakt een grote aardbeving, veel schade en zelfs duizelige personages. Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U en de Nintendo 3DS zal vanaf 22 maart 2013 in de Europese winkelketens liggen.

Gekoppelde games

Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS)

Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U)