[Media] Geschreven door Quint op 2013-02-10 16:42:05

Zes nieuwe screenshots van Assassin’s Creed III De Tirannie van Koning Washington DLC

Ubiosoft heeft zes nieuwe screenshots vrijgegeven van de Assassin's Creed III DLC genaamd De Tirannie van Koning Washington. Assassin’s Creed 3: De Tirannie van Koning Washington is een gloednieuwe singleplayer-campagne voor Assassin's Creed III, een game die wij met een 9,2 beoordeelden in onze Wii U-review. De DLC laat spelers een alternatieve geschiedenis ervaren tijdens de nasleep van de Amerikaanse Revolutie waarin Washington een slechte koning is geworden. De DLC zal vanaf 20 februari verschijnen voor de Xbox 360, PS3 en PC in drie verschillende episodes: één per maand. Het is echter nog de vraag of dit ook zal gelden voor de Wii U-versie van Assassin's Creed III, want hier heeft Ubisoft nog geen datum voor gegeven. Wel heeft het bedrijf laten weten dat de DLC ook naar de Wii U komt. Assassin's Creed III ligt sinds 30 november 2012 in de Europese winkels voor de Wii U.

In het eerste deel van de ‘Tirannie van Koning Washington’ DLC wordt hoofdpersoon Ratonhnhaké:ton wakker na een onthutsende droom. Hij ontdekt dat, ondanks zijn strijd voor rechtvaardigheid in de net opgerichte Verenigde Staten van Amerika, er een nieuwe koning is gekroond – George Washington. De Schande neemt spelers mee op een avontuur om Koning Washington van de troon te stoten.  

-      Episode 1: De Schande is verkrijgbaar voor Xbox 360 en Windows PC vanaf 19 februari en voor PlayStation® 3 vanaf 20 februari aanstaande. 
-      Episode 2: Het Verraad is verkrijgbaar voor Xbox 360 en Windows PC vanaf 19 maart en voor PlayStation 3 vanaf 20 maart aanstaande. 
-      Episode 3: De Verlossing is verkrijgbaar voor Xbox 360 en Windows PC vanaf 23 april en voor PlayStation 3 vanaf 24 april aanstaande. De Wii U volgt op 25 april.

Alle downloadbare content voor Assassin’s Creed 3 is ook beschikbaar voor Wii U™ de Nintendo eShop. 

Gekoppelde games

Assassin's Creed III (Wii U)