[Nieuws] Geschreven door Marco op 2013-02-24 15:37:00

Toki Tori 2 bijna afgerond, mogelijk volgende week ingediend bij Nintendo

Ontwikkelaar Two Tribes laat via Twitter weten dat ze bijna klaar zijn met de ontwikkeling van Toki Tori 2 voor de Wii U eShop. Toki Tori is een groot succes vanuit de Nederlandse game-industrie. De puzzelgame wist menig gamer positief te verrassen op diverse platforms. Een vervolg was daarom te verwachten en deze komt er in de vorm van Toki Tori 2. Dit vervolg gaat op dezelfde voet verder als het origineel: de game is een puzzelgame waarbij je met slechts twee handelingen, stampen en fluiten, diverse puzzel uitdagingen moet voltooien. Hierbij zal in dit deel de interactie met de omgeving een grote rol spelen. De ontwikkeling van Toki Tori 2 voor de Wii U eShop is bijna afgerond, zo laat Two Tribes via Twitter weten (vertaald):

"We zijn nu HEEL erg dichtbij het afronden van Toki Tori 2 en het opsturen naar Nintendo. Alles wijst erop dat we de game volgende week kunnen indienen."
Een officiƫle releasedatum voor Toki Tori 2 is op dit moment nog niet aangekondigd, maar dit zal nu niet lang meer duren. De game wordt in maart 2013 verwacht in de Wii U eShop.

Gekoppelde games

Toki Tori 2+ (Wii U eShop)