[Media] Geschreven door Mink op 2013-03-02 19:59:26

Informatie en beelden van monster Crimson Qurupeco uit Monster Hunter 3 Ultimate

Vandaag hebben we een nieuwe bevestiging van een monster uit Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U en Nintendo 3DS. Monster Hunter 3 Ultimate is een remake en uitbreiding van de Wii-game Monster Hunter 3-Tri. In Monster Hunter 3 Ultimate is het aan jou de taak om op monsters te jagen en nieuwe gebieden te ontdekken. Monster Hunter 3 Ultimate komt voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS uit en beide versies kunnen met elkaar communiceren door middel van een draadloze verbinding. Eergisteren hadden we het nieuws dat Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U, door middel van een update, toch Remote Play zal ondersteunen. Vandaag hebben we een nieuw monster voor deze Wii U- en Nintendo 3DS-game die wordt uitgelicht. Crimson Qurupeco’s is een agressieve vogel die je liever niet wil bevechten zonder de juiste wapens en schilden.

Crimson Qurupeco's is een monster dat je pas kunt aanvallen als je de High Rank opdrachten kunt spelen. Op het eerste gezicht lijkt dit monster veel op zijn voorganger, de Qurepeco, maar dan met andere kleuren. Echter, uiterlijk kan bedriegen. Zowel de verschillende aanvallen als de fysieke verschijning van de Crimson zullen bekend voorkomen, aangezien ze gelijk zijn aan de Qurupeco. Er is echter één groot verschil: de gewone Qurupeco heeft vuuraanvallen terwijl de Crimson elektrisch geladen aanvallen kent.

De Crimson Qurupeco zijn aanvallen kunnen je een sterke elektrische schok geven die ervoor zorgen dat je verward raakt. De Crimson kan echter ook sterkere aanvallen waarin hij alles en iedereen verblindt en elektrocuteert. Het grootste gevaar van de Qurupeco is dat hij iedere lokroep van andere monsters kan nadoen. Hierdoor moet je voorbereid zijn om ieder ander monster tegenover je te zien. Monster Hunter 3 Ultimate ligt op 22 maart 2013 in de Europese winkels voor de Wii U en de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS)

Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U)