[Media] Geschreven door Mink op 2013-03-05 12:45:00

Nieuwe screenshots en informatie van Jade Barroth uit Monster Hunter 3 Ultimate

Vandaag zijn er nieuwe screenshots en nieuwe informatie vrijgegeven van Jade Barroth, een monster uit Monster Hunter 3 Ultimate voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS. Monster Hunter 3 Ultimate komt op zowel de Wii U en de Nintendo 3DS uit en laat je met jagers jagen op allerlei monsters. Dit kan met beide versies tegelijk in de multiplayer-stand, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om je eigen save-file over te zetten van de ene versie naar de andere, zodat je zowel thuis als onderweg je eigen avontuur kunt spelen. Afgelopen zaterdag hadden we nieuwe informatie en beelden van de Crimson Qurupeco uit Monster Hunter 3 Ultimate. Vandaag zijn er enkele screenshots en nieuwe informatie vrijgegeven over de Jade Barroth.

Jade Barroth is een monster dat leeft in een toendra omgeving, het is koud en er is weinig beschutting van bomen of bosjes. Je zult op de unieke aanvallen moeten letten van Barroth, maar ook op je lichaamstemperatuur. Aangezien dit monster vrij laat in de game zal verschijnen, zul je al de wijsheid hebben om de benodigde warme dranken bij je te houden. Een speciale aanval van de Jade Barroth is dat hij zijn voorhoofd kan gebruiken om enorme sneeuwballen te gooien. Een andere sneeuwaanval die dit monster gebruikt, is het sneeuw van zijn lichaam gooien om je te ondersneeuwen. Hierdoor ben je minder mobiel en kun je geen enkel item gebruiken. De enige uitzondering is de Cleanser, deze haalt de sneeuw van je af en maakt je weer mobiel.

De toendra is absoluut geen plek voor een picknick en in het Monster Hunter-universum is dat niet anders. De Barroth is niet het enige gevaar dat je een kopje kleiner probeert te maken, er lopen ook Baggis rond in de toendra. Deze sluwe wezens hebben de krachten om je in slaap te brengen, een zeer groot nadeel voor als je op de Barroth aan het jagen bent. Monster Hunter 3 Ultimate ligt op 22 maart 2013 in de Europese winkels voor de Wii U en de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS)

Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U)