[Prijsvraag] Geschreven door Quint op 2013-03-15 00:00:00

Win: 5x een Monster Hunter 3 Ultimate T-shirt

In samenwerking met Nintendo Benelux geven we 5x een Monster Hunter 3 Ultimate T-shirt weg De release van Monster Hunter 3 Ultimate is nabij. De game, die zowel voor de Wii U als de Nintendo 3DS verkrijgbaar zal zijn vanaf 28 maart 2013, laat je met een krijger op pad gaan in een grote wereld om zo op basis van missies allerlei monsters af te slachten en spullen te verzamelen. Monster Hunter 3 Ultimate is hierin een uitgebreide remake van Monster Hunter 3-Tri voor de Wii, maar dan met zo'n 50% meer content en opgepoetste graphics.

Ter viering van de aankomende lancering van Monster Hunter 3 Ultimate houden we een prijsvraag. Wij geven 5x een Monster Hunter 3 Ultimate T-shirt weg! 2x de maat M en 3x de maat L!

We geven drie T-shirts op volledig willekeurige wijze via deze pagina weg, één T-shirt op volledig willekeurige wijze onder onze Facebook-volgers en één T-shirt op volledig willekeurige wijze onder onze Twitter-volgers. Meedoen via alle kanalen vergroot je winkansen! Hoe kan ik zo'n Monster Hunter 3 Ultimate T-shirt winnen? N1ntendo-website Om kans te maken op Monster Hunter 3 Ultimate T-shirt via de website, vragen we je onderaan dit bericht te reageren met in je reactie welke versie van Monster Hunter 3 Ultimate je het meest aanspreekt: de Nintendo 3DS-versie of de Wii U-versie. Meer is niet nodig! Om onderaan dit bericht te kunnen reageren, dien je een geregistreerd lid te zijn op N1ntendo.nl. Ben je dit nog niet, dan kun je je hier volledig gratis registreren. Facebook Om kans te maken op een Monster Hunter 3 Ultimate T-shirt via Facebook vragen we je om ons te 'liken' op onze Facebook-pagina en dit bericht op Facebook te delen en te liken. Twitter Om kans te maken op een Monster Hunter 3 Ultimate T-shirt via Twitter vragen we je om ons te volgen via Twitter via onze Twitter-pagina om vervolgens deze prijsvraag-Tweet te retweeten. Neem voordat je meedoet eerst even een kijkje naar de voorwaarden: Voorwaarden • Je moet woonachtig zijn in Nederland, België of Luxemburg. • Maximaal één inzending per adres is toegestaan. • Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. • De prijsvraagwinnaars worden op de frontpage van N1ntendo.nl bekend gemaakt evenals op Facebook en Twitter. • Zodra de prijsvraagwinnaars bekend zijn, zullen de winnaars via de website een PM op N1ntendo krijgen waarna om de adresgegevens gevraagd zal worden. De Facebook-winnaar zal om de adresgegevens gevraagd worden via een Facebook-PM. Via Twitter zal de winnaar door ons gevolgd worden en vervolgens een PM krijgen om de adresgegevens op te vragen. [*]De adresgegevens dienen binnen 72 uur na bekendmaking van de prijsvraag kenbaar te zijn gemaakt, anders worden de prijzen opnieuw verloot. [*]De adresgegevens worden door Nintendo Benelux gebruikt voor het verzenden van de prijzen en worden niet doorgespeeld aan derden. • Crewleden, moderators en/of admins van N1ntendo.nl zijn uitgesloten van deelname. Dit geldt ook voor medewerkers van Nintendo Benelux en Capcom. De prijsvraag loopt tot en met vrijdag 22 maart 2013 23:59. Succes!

Gekoppelde games

Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS)

Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U)