[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-04-03 22:25:35

Nintendo verontschuldigt zichzelf voor tekort aan Monster Hunter 3 Ultimate-exemplaren

Monster Hunter 3 Ultimate ligt sinds 22 maart in de Europese winkelketens en Nintendo verontschuldigt zich nu al voor een tekort aan retail-exemplaren van de Wii U- en Nintendo 3DS-versie. Monster Hunter 3 Ultimate is zowel op de Wii U als de Nintendo 3DS verschenent en laat je met jagers jagen op allerlei monsters. Dit kan met beide versies tegelijk in de multiplayer-stand, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om je eigen save-file over te zetten van de ene versie naar de andere, zodat je zowel thuis als onderweg je eigen avontuur kunt spelen. Wij gaven Monster Hunter 3 Ultimate een 8,5 in onze review. Eerder hadden we een nieuwe trailer waarin we gevechten zagen met monsters uit Monster Hunter 3 Ultimate. Vandaag hebben we een verontschuldiging van Nintendo omtrent het tekort aan retail-exemplaren in Europa. Via Twitter verontschuldigt Nintendo of Europe-president Satoru Shibata zich (vertaald):

"Ik wil me graag verontschuldigen voor het tekort aan retail-exemplaren van Monster Hunter 3 Ultimate. Dit komt omdat er een zeer hoge vraag naar is. Nieuwe Wii U-exemplaren van Monster Hunter 3 Ultimate zullen volgende week beschikbaar zijn. Exemplaren voor de Nintendo 3DS zullen midden april beschikbaar zijn. Beide versies zijn ook te downloaden in de Nintendo eShop. Wederom, mijn welgemeende excuses voor het ongemak."
Monster Hunter 3 Ultimate ligt sinds 22 maart 2013 in de Europese winkelketens en in de Nintendo eShop voor zowel de Wii U als de Nintendo 3DS. Hoeveel de games verkocht hebben in Europa, is nog niet exact bekend.

Gekoppelde games

Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS)

Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U)