[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-04-08 13:10:11

Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? uitgesteld

Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? is officieel uitgesteld naar een latere datum. Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? is het nieuwste deel in de Brain Training-reeks. Het spel draait volledig om het trainen van het concentratievermogen en het werkgeheugen, het systeem waar informatie die het brein binnenkomt tijdelijk opgeslagen wordt terwijl het gemanipuleerd en gebruikt wordt. De Nederlandse winkelversie van het spel wordt zeer waarschijnlijk helemaal Nederlandstalig. Twee dagen geleden verscheen er nog een video van Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?. Vandaag hebben we het nieuws dat deze Nintendo 3DS-titel niet op 12 april 2013 in de Europese winkelketens zal liggen. Nintendo of Europa heeft zojuist bekendgemaakt dat de game later dit jaar zal verschijnen. In de officiƫle verklaring werd het volgende gezegd (vertaald):

"Nintendo heeft het besluit genomen om de releasedatum van Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? voor de Nintendo 3DS uit te stellen voor een betere launch. We verontschuldigen onszelf voor enig ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt. We hopen snel een nieuwe releasedatum te kunnen aankondigen."
Wanneer Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? in de Europese winkelketens ligt, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Gekoppelde games

Dr. Kawashima's Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? (Nintendo 3DS)