[Media] Geschreven door Mink op 2013-04-09 16:15:59

Informatie omtrent handheld-versie en nieuwevideo van LEGO Marvel Super Heroes

Vandaag is informatie online verschenen omtrent de handheld-versie en is een nieuwe video online verschenen van LEGO Marvel Super Heroes voor de Wii U, Nintendo DS en Nintendo 3DS. Afgelopen vrijdag hadden we vele screenshots van LEGO Marvel Super Heroes. Vandaag hebben we een nieuwe gameplay-video en nieuwe informatie over deze game. In een interview zei Phil Ring, producer, over de handheld-versie van LEGO Marvel Super Heroes (vertaald):

"Op dit moment zijn alle beelden van LEGO Marvel Super Heroes van een console-versie, we hebben expres nog niets verteld, of laten zien, over de handheld-versie. We wilden wat anders doen dan we voorheen hebben gedaan. We hebben coole dingen gedaan en zullen dit ergens in de toekomst laten zien en bespreken. We willen alsnog hetzelfde verhaal afleveren als de console-versie krijgt, maar met veranderingen. De manier waarop je speelt en wat je zult doen in de game, daar willen we iets interessants mee doen."
Welke veranderingen de handheld-versie precies krijgt, is vooralsnog niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat LEGO Marvel Super Heroes in het vierde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar zal zijn voor onder andere de Wii U, de Nintendo 3DS en de Nintendo DS.

Gekoppelde games

LEGO Marvel Super Heroes (Wii U)

LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril (Nintendo 3DS)

LEGO Marvel Super Heroes (Nintendo DS)