[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-04-10 17:42:00

Rocksteady: "Wij hebben alle vertrouwen in Warner Bros. Montreal voor Origins''

Vandaag is er een interview online verschenen waarin Rocksteady, de oude ontwikkelaars van de Batman: Arkham-reeks, alle vertrouwen zegt te hebben in Warner Bros. Montreal. Batman: Arkham Origins zal ontwikkeld worden door Warner Bros. Games Montreal. Dit is opmerkelijk aangezien voorgaande games uit de serie werden ontwikkeld door Rocksteady. Hoewel Warner Bros. Montreal toegang heeft gekregen tot alle gegevens van de oude ontwikkelaar, zijn veel mensen ongerust over de nieuwe ontwikkelaars van de nieuwe Batman: Arkham-game. Vandaag heeft Sefton Hill, director, een verklaring afgeleverd, hierin zeiden ze (vertaald):

"Rocksteady is enthousiast om Warner Bros. Montreal aan het werk te zien aan de prequel van de Batman: Arkham-reeks. We hebben er vertrouwen in dat dit getalenteerde team een fantastische ervaring weet te bieden aan Batman: Arkham Origins."
Verder heeft Eric Holmes, de director van Batman: Arkham Origins, gepraat over vernieuwingen (vertaald):
"De verandering van ontwikkelaar geeft ons de mogelijkheid om dingen te verfrissen: de personages, de ideeën, de dynamiek tussen Batman en andere personages en de wereld. Batman is niet het personage geworden dat we kennen of bekend mee zijn geworden."
Batman: Arkham Origins ligt op 25 oktober 2013 in de Europese winkels voor de Wii U, de Xbox 360, de PlayStation 3 en de PC.

Gekoppelde games

Batman: Arkham Origins (Wii U)