[Nieuws] Geschreven door Christiaan op 2013-04-21 23:55:00

Eiji Aonuma praat over de ontwikkeling van The Legend of Zelda: A Link to the Past 2

Eiji Aonuma, ontwikkelaar van veel The Legend of Zelda-games, heeft een bericht op Miiverse geplaatst over The Legend of Zelda: A Link to the Past 2 voor de Nintendo 3DS. The Legend of Zelda: A Link to the Past 2 is de nieuwe The Legend of Zelda-game voor de Nintendo 3DS. De game zal zich, met een volledig nieuwe verhaallijn en volledig nieuwe kerkers, in dezelfde wereld afspelen als The Legend of Zelda: A Link to the Past, die in 1992 voor de SNES verscheen. In de nieuwe game zal Link een speciale vaardigheid hebben waarmee hij zich in een tekening op de muur kan transformeren. Door zich via de muur voort te bewegen, kan Link op plaatsen komen die anders onbereikbaar zouden zijn. Eergisteren hadden we gameplay-beelden van The Legend of Zelda: A Link to the Past 2. Vandaag heeft de ontwikkelaar van deze game, Eiji Aonuma, een bericht geplaatst op Miiverse, het sociale netwerk van Nintendo, over de ontwikkeling van deze game. Hij schreef het volgende (vertaald):

"Hallo iedereen, ik ben Eiji Aonuma. In de laatste Nintendo Direcht hadden we een geheel nieuwe The Legend of Zelda-game aangekondigd voor de Nintendo 3DS, welke plaatsvindt in de wereld van The legend of Zelda: A Link to the Past!

Ik ben er zeker van dat degenen die bekend zijn met A Link to the Past zich kunnen voorstellen wat voor een soort game een sequel zou zijn, maar ik denk dat jullie verrast zullen zijn door het feit dat het geheel anders aanvoelt. Toch is het moeilijk om dat gevoel over te brengen wanneer je het spel alleen maar aankondigt. Daarom hebben wij ook een 3D-video uitgebracht in de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS.

Ervaar de herboren stad Hyrule in een zeer realistische driedimensionale wereld. Een nieuw verhaal en vernieuwende kerkers staan je te wachten in deze gloednieuwe The Legend of Zelda-game! De ontwikkeling verloopt voorspoedig, dus verwacht binnenkort meer te horen over dit spel!"
The Legend of Zelda: A Link to the Past 2 voor de Nintendo 3DS zal eind 2013 verschijnen in de Europese winkelschappen. Ook zal de game beschikbaar zijn als downloadversie in de Nintendo 3DS eShop.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (Nintendo 3DS)