[Nieuws] Geschreven door Bas op 2013-04-25 00:15:00

Gerucht: Batman: Arkham Origins zal een multiplayer modus kennen

Er gaan geruchten de ronde dat Batman: Arkham Origins voor de Wii U een multiplayer modus zal kennen. Batman: Arkham Origins is de nieuwste game in de succesvolle Batman: Arkham-reeks. Batman: Arkham Origins neemt de speler mee naar het verleden van Batman. De speler ontdekt de minder ervaren Bruce Wayne vanuit een ander oogpunt. Je leert samen met Batman belangrijke personages voor het eerst kennen en uit deze kennismakingen blijkt duidelijk waarom de relatie tussen Batman en deze personages op een bepaalde manier gegroeid is. Eerder publiceerden we een video met Eric Holmes en Dooma Wendschuh van de ontwikkelaar Warner Bros. Games Montreal aan het woord. Sinds vandaag gaat het gerucht de ronde dat Batman: Arkham Origins een multiplayer optie zal kennen. Dit is opmerkelijk aangezien de twee andere games in deze serie, Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City, enkel een single-player modus kende. Kotaku meldt dat één van haar bronnen heeft bevestigd dat Batman: Arkham Origins een multiplayer modus zal kennen. Ze zeiden hierover (vertaald):

"In één van de multiplayer modi zul je spelen als een lid van de groep van Joker of Bane. Hierin moet je proberen Batman en Robin te verslaan. Mogelijke speelbare personages zullen Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke en een onbekende "Electroman" zijn.
Batman: Arkham Origins ligt op 25 oktober 2013 in de Europese winkelschappen. De game verschijnt voor de Wii U, Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Gekoppelde games

Batman: Arkham Origins (Wii U)