[Nieuws] Geschreven door Twan op 2013-04-26 21:00:05

NetherRealm Studios toont interesse in vervolg Injustice: Gods Among Us

Er zijn een aantal interessante nieuwtjes naar buiten gebracht over Injustice: Gods Among Us. Injustice: Gods Among Us is een nieuwe vechtgame waarin verschillende DC Comics superhelden en schurken het tegen elkaar opnemen. Zo kan je vechten als Batman, The Joker, Superman, The Flash en nog vele anderen. Vorige week toonden we een video waarin de presentator een aantal opties van de game aanhaalt. Vandaag hebben we informatie over de toekomst van de game. Ten eerste heeft director Ed Boon, laten weten dat hij graag ziet dat Injustice een serie wordt (vertaald):

"We houden onze vingers gekruist. We zouden het geweldig vinden om andere versies van... [hij wordt onderbroken] Ja, dat zou super zijn."
Verder liet de producer van NetherRealm Studios Hector Sanchez, via twitter weten dat het bedrijf van plan is om een patch uit te brengen voor de Wii U-versie van Injustice: Gods Among Us. Als laatste is er nog minder goed nieuws over de DLC voor de Wii U-versie. Warner Bros. heeft, naast de console versies recent ook een versie van Injustice: Gods Among Us uitgebracht voor de iPhone en iPad. Door de iOS-versie met de PlayStation 3 of Xbox 360-versie te verbinden, kan nieuwe content ontgrendeld worden. De Wii U heeft deze optie echter niet. Er is ook geen verwijzing naar downloadbare content te vinden in de game of de Nintendo eShop.

Gekoppelde games

Injustice: Gods Among Us (Wii U)