[Nieuws] Geschreven door Benjamin op 2013-05-03 16:06:56

Mighty Switch Force! 2 is zo goed als klaar

Goed nieuws voor fans van de Mighty Switch Force!-games: het tweede deel is bijna klaar. Mighty Switch Force! 2 is het directe vervolg op Mighty Switch Force!, welke in 2011 voor de Nintendo 3DS eShop verscheen. Hoofdpersonage Patricia Wagon keert terug in dit vervolg, maar dit keer heeft ze geen blauwe outfit, maar een rode. Dit heeft alles te maken met het nieuwe thema dat dit keer om vuur draait. Het zal in de game nog steeds volledig draaien om het sidescrolling neerknallen van vijanden terwijl er tussendoor gepuzzeld moet worden. Dit keer is dat nodig omdat Patricia Wagon en Corporal Gendarmor zich voegen bij Planet Land’s Fire Brigade om er zo voor te zorgen dat Tangent City niet afbrandt. Dit keer is het dan ook niet de zaak om de Hooligan Sisters gevangen te nemen, maar om ze te redden van hun ondergang, evenals de verstopte USBs (Ugly Secret Babies) in elk level. Het spel kent ten opzichte van zijn voorganger nieuwe type puzzels, wapens, vijanden, unlockables en een nieuwe soundtrack. Ontwikkelaar WayForward heeft laten weten dat Mighty Switch Force! 2 zo goed als af is. Op de website van de ontwikkelaar wordt het volgende gemeld (vertaald):

'De ontwikkeling van Mighty Switch Force! 2 zit erop. De pennen van het ontwikkelteam zijn neergelegd. Het volgende wat nu gedaan moet worden is testen, testen en nog meer testen.'
Wanneer Mighty Switch Force! 2 uiteindelijk verkrijgbaar moet zijn in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS, is nog niet bekend. Voorlopig staat hij gepland voor het tweede kwartaal.

Gekoppelde games

Mighty Switch Force! 2 (Nintendo 3DS eShop)