[Media] Geschreven door Mink op 2013-05-05 15:43:09

Zeven monsters met art en info uit Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

Er zijn zeven monsters uit het spel Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara uitgelicht met stukjes artwork en informatie. Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara is een remake van twee gecombineerde titels die eerder verschenen, Dungeons & Dragons: Tower of Doom en Dungeons & Dragons: Shadow Over Mystara. De originele Dungeons & Dragons-games hadden als genre beat 'm up-RPG. Chronicles of Mystara zal op dit genre verder bouwen. Met de remake zullen ook vernieuwingen doorgevoerd worden, zoals een online co-op modus. Eerder hadden we een trailer van Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara voor de Wii U eShop. Vandaag hebben we nieuwe stukjes artwork en informatie over sommige monsters uit de game. Lich is een ondode magiƫr die te voorschijn komt om je te vertragen. Letterlijk vertragen, want hij kan je verlammen, elektrocuteren en je bestoken met brandende meteorieten en andere spullen uit het heelal.

De Beholder heeft vele ogen en kent vele magische spreuken. Een van deze spreuken zal je angst geven, de andere laat je in slaap vallen en de laatste die Capcom belicht zal de zwaartekracht omdraaien. Tevens kan dit monster al je magie afpakken wanneer je in zijn grote oog kijkt.

De Dark Warrior is een ruwe vechtersbaas die je probeert te elektrocuteren met zijn bliksemmagie terwijl zijn skeletten je afleiden. Probeer hem op de grond te slaan en hou hem daar om hem te verslaan.

De Flame Salamander zijn specialiteit is vuur. Je zult met dit vlammige type moeten gaan strijden als je het Land of Fire hebt doorstoken. Zorg ervoor dat je genoeg sneeuwachtige of ijsachtige items of spreuken in je repertoire hebt, want daarmee kun je dit beest grote schade aandoen. Kom daarbij niet te dichtbij, de vlammen van deze salamander zijn enorm heet en zijn staart kent een lang bereik.

De Black Dragon in een enorme draak die het moeras bezet houdt en je vanuit de lucht aanvalt met giftige adam en snelle duiken. Als je hamers hebt of spreuken die je de lucht in kunt gooien, moet je ze tegen de Black Dragon gebruiken, anders zal de draak bijna onmogelijk zijn om te raken.

Deze soortgelijke panter komt met een geestpartner, we hebben het over de Displacer Beast. De echte panter is te herkennen aan haar schaduw, welke het spook niet heeft. Als je een schild hebt, gebruik deze door aanvallen af te weren en wacht op een gat in de verdediging. Gebruik langeafstandswapens om uit de buurt te blijven van de zwarte klauwen en gevaarlijke staart. De Displacer Beast kan opmerkelijk slecht tegen vuur.

De Troll Leader klinkt wellicht als de grootste baas waartegen je moet vechten, maar dat is niet het geval. Deze trol zal je met gemak oppakken en in je vlees bijten. Gooi olie op de grond en gebruik vuurspreuken om hem schade aan te doen. Wanneer je dit gigantische beest eindelijk hebt verslagen, vergeet hem dan niet te verbranden. Anders komt dit monster gewoon weer terug uit de dood om je te vervelen.

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara zal in juni 2013 in de Europese Wii U eShop verschijnen.

Gekoppelde games

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (Wii U eShop)