[Nieuws] Geschreven door Mink op 2013-05-23 13:23:32

Nieuwe informatie van Batman: Arkham Origins Blackgate betreft 3D-beelden

Ontwikkelaar Armature geeft aan zijn best te doen om Batman: Arkham Origins Blackgate in 30 frames per seconde af te laten spelen met het 3D-effect aan. Batman: Arkham Origins Blackgate voor onder andere de Nintendo 3DS zal de eerste Batman: Arkham-game worden die op een handheld verschijnt en zal een eigen verhaal kennen. Dit verhaal speelt zich enkele jaren na Batman: Arkham Origins af. De game zal een 2.5-D ervaring bieden die te vergelijken is met Metroid. Vandaag hebben we nieuwe informatie omtrent Batman: Arkham Origins Blackgate. Het spel zal volgens ontwikkelaars geen port zijn van de PlayStation Vita en zal met het 3D-effect op 30 frames per seconde zitten. Via Twitter liet Jack Mathews, ontwikkelaar bij Armature, het volgende weten toen ernaar werd gevraagd (vertaald):

"Zal de Nintendo 3DS-versie van Batman op 30 frames per seconde zitten met het 3D-effect? Ik heb ergens gelezen dat het een port van de PlayStation Vita is, dat maakt me zorgen..."

Jack Mathews: Ons doel is om de dertig frames per seconde te halen met het 3D-effect aan. De game is geen port van de PlayStation Vita - we hebben beide games tegelijkertijd ontwikkeld vanaf dag 1."
Verder wist Jack Mathews nog te melden dat beide versies van Batman: Arkham Origins Blackgate even "goed" zijn. De PlayStation Vita zal mooiere graphics produceren terwijl de Nintendo 3DS-versie een zeer uitgewerkte 3D-effect kent, aldus de ontwikkelaars. Batman: Arkham Origins Blackgate moet op 25 oktober 2013 in de Europese winkelketens liggen voor zowel de Nintendo 3DS als de PlayStation Vita.

Gekoppelde games

Batman: Arkham Origins Blackgate (Nintendo 3DS)