[Nieuws] Geschreven door Bas op 2013-05-29 21:10:14

Ubisoft maakt haar line-up voor de E3 2013 bekend, teaser video vrijgegeven

Vandaag maakte Ubisoft haar line-up bekend voor de E3 die over twee weken zal losbarsten in Los Angeles. Ubisoft zal op de E3 onder meer informatie verschaffen over de games die voor de systemen van Nintendo onwikkeld worden. De titels voor de Wii U die Ubisoft zal laten zien tijdens de persconferentie op 10 juni 23:00 Nederlandse tijd zijn Assassin's Creed IV: Black Flag, Rayman Legends, Splinter Cell: Blacklist en Watch Dogs. Ubisoft CEO Yves Guilmot is enthousiast over de E3 van dit jaar. Hij liet het volgende weten (vertaald):

"Dit is een belangrijk keerpunt voor de videogame industrie en de E3 is onze kans om onze visie op de toekomst te delen met de wereld. We hebben veel ongelooflijke games in ontwikkeling en we zijn erg enthousiast over onze next-gen games. Deze games zullen meer verbondenheid, diepgang en interactieve ervaringen bieden aan onze fans."
Net als in 2012 zal Aisha Tyler de persconferentie leiden. In de teaser video is te zien hoe Tyler Guillemot probeert te overtuigen om haar het woord te laten doen op het podium. De persconferentie zal via deze link live te volgen zijn, maar wij zullen deze ook live mee bloggen via zowel ons Twitter-account als op de website.

Gekoppelde games

Rayman Legends (Wii U)

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (Wii U)

Watch Dogs (Wii U)

Assassin's Creed IV: Black Flag (Wii U)